Labdarúgás

3 órája

A KTE II. Hódmezővásárhelyen folytatja

A Kecskeméti TE II. számára vasárnap folytatódnak az NB III. Dél-Keleti csoportjának küzdelmei, Virágh Ferenc együttese alsóházi rangadóra készül a Hódmezővásárhely otthonában. A KTE II. pontokért utazik.

Nyitray András

A KTE II. számára nem alakult jól az előző forduló, mert bár vezetést szereztek a fiatalok a Vasas II. ellen, a vendégek végül fordítottak és 3–1-re nyertek. A lila-fehér fiatalok így továbbra is az alsó régióban szerepelnek, melytől akkor tudnak igazán eltávolodni, ha a közvetlen rivális, még nyeretlen vásárhelyiek otthonában nyerni tudnak.

KTE, labdarúgás, Kecskemét
A KTE II. pontokért megy
Fotó: Nyitrai András

– Sajnos a múlthéten nem tudtunk pontokat szerezni, ami nagyon nagy csalódás volt a csapatnak. Főleg azért, mert a szokásosnál erősebb összeállításban szerepelhettünk. Jól akartunk szerepelni, de ez sajnos nem sikerült. Most egy olyan ellenféllel találkozunk, mely ugyancsak az alsó régióban küzd az életéért. Véleményem szerint a vásárhelyiek jó focit játszanak, abszolút nem fedi a helyezésük a tudásukat. Nagyon oda kell tennünk magunkat, hogyha sikeresek szeretnénk lenni – mondta Virágh Ferenc, a Kecskeméti TE II. vezetőedzője a meccs kapcsán.

A Hódmezővásárhelyi FC–Kecskeméti TE II. bajnoki vasárnap 16 órakor kezdődik a városi stadionban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában