Labdarúgás

2 órája

A KTE II. a hajrában mentett pontot Hódmezővásárhelyen

Az NB III. Dél-Keleti csoport 9. fordulójában a Kecskeméti TE II. a Hódmezővásárhely vendége volt. Gól nélküli első játékrész után a hazaiak ugyan vezetést szereztek, de a hajrában sikerült pontot mentenie a KTE tartaléknak.

Nyitray András

Virágh Ferenc ezúttal Papp Milán, Kotula Máté, Mihajlo Meszhi, valamint két fiatal, Polyák Kristóf és Kovács Kolos játékára számíthatott visszajátszóként. Szünetig nem született gól az alsóházi csata alkalmával, majd a második félidő ötödik percében megszerezte a vezetést a hazai csapat. Lecsorgott a labda a tizenhatoson belül, amit a kavarodásban Simon talált el végül gólt érően. Nagy erőket mozgósított ezután a „kis” KTE az egyenlítés érdekében, ami a hosszabbításban végül össze is jött, egy felívelt labdát a csereként beálló Szabó Csaba csúsztatott a kapuba, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

KTE II., labdarúgás,
A KTE II. a hajrában egyenlített
Fotó: Nyitray András / archív-felvétel

A "kis" KTE nem adta fel 

– Vegyes érzéseim vannak, mert nyerni szerettünk volna, lehetőségünk több is volt ahhoz, hogy ezt abszolváljuk. Nagyon taktikusan játszottunk, a kontráink jól működtek, de az utolsó beadásokba, passzokba sok hiba csúszott. Inkább a küzdelem dominált, a kapusoknak nem sok dolga volt, főleg a miénknek. Pont ezért volt nagyon fájó, hogy a második félidő elején egy kapu előtti kavarodásból gólt kaptunk, mely után természetesen jobban ki kellett jönnünk. Végig küzdöttek a játékosok, és a hosszabbításban sikerült is egyenlítenünk. Jó teljesítmények voltak, nem tudok elmarasztalni senkit, annak ellenére sem, hogy nyerni akartunk. Dicséretes, hogy a végsőkig küzdöttünk és nem adtuk fel – értékelt Virágh Ferenc.

Hódmezővásárhelyi FC–Kecskeméti TE II. 1–1 (0–0)

Hódmezővásárhely. V: Hajdú (Kulcsár, Végh)

HFC: Vaits – Gréczi, Herczeg, Török, Simon D. (Rabecz 87.), Sipos, Pleszkán (Tóth P. 46.), Dóra, Zana, Zámbori, Hegedűs (Povázsai 24.). Edző: Szűcs Róbert

KTE II.: Győri – Czenky (Horváth A. 71.), Kovács P., Kárpáti (Goretich 67.), Murár (Szabó Cs. 67.), Polyák, Meszhi, Papp M., Molnár M., Kovács K., Kotula. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Simon D. (50.) ill. Szabó Cs. (91.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában