Labdarúgás

2024.09.02. 13:33

A KTE II. kikapott az ESMTK-tól

Az NB III. Dél-Keleti csoportjában a KTE tartalékcsapata a bajnokesélyes ESMTK-t fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. A vendégek az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát, a "kis" KTE ezúttal kevés volt a pontszerzéshez.

Nyitray András

Virágh Ferenc csak a fiatalokra számíthatott ezen a mérkőzésen, a rutint egyedül Puskás Zoltán adta, aki ezúttal kezdőként lépett pályára. Az ESMTK nagy elánnal kezdte a meccset, és a 7. percben meg is szerezte a vezetést, egy balról érkező beadást Kubó fejelt vissza a hosszú alsóba (0-1). A 26. percben növelte előnyét a vendég gárda, egy hosszú indításnál hibázott a védelem, Kubó végül elhúzta a kilépő Telek mellett a labdát, majd az üres kapuba passzolt (0-2). A szünet előtt aztán Kubó mesterhármasig jutott, nem léptek ki rá a védők a tizenhatos előterében, így ballal a hosszú alsóba lőtt (0-3). Fordulás után sikerült stabilabban futballoznia a KTE fiataljainak s bár újabb gólt nem kaptak, zárkózniuk sem sikerült, így az eredmény már nem változott.

KTE II., landarúgás
A KTE II. kikapott
Fotó: Nyitray András

– Igazolódott a papírforma, azonban vegyes érzéseim vannak. A meccs nagy részében jól tartottuk magunkat, ám a nagy hibákat azonnal kihasználta ellenfelünk. Biztató, hogy a második félidőt lehoztuk kapott gól nélkül, a szünetben kellett a támogató szó. A héten több, a részünkről rutinos játékosunk is kidőlt a sorból, ezt figyelembe véve jár az elismerés a csapatomnak, valamint jár a gratuláció az erzsébetieknek a győzelemért – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző.

A KTE II. legközelebb szombaton lép pályára, a Szolnok vendége lesz a csapat 16 órás kezdéssel a bajnokság 7. fordulójában. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában