Birkózás

2 órája

Újabb dobogós eredményekkel büszkélkedhetnek a félegyházi birkózók

Több helyszínen arattak sikereket a félegyházi birkózók az elmúlt hétvégén, itthon és külföldön is.

Vajda Piroska

A Kötöttfogású U15-ös Diákolimpiai Bajnokságon, Csongrádon hárman léptek szőnyegre és mindannyian bronzérmesek lettek: az 57 kilogrammos Hideg Balázs, a 75 kilogrammos Tapodi Norbert és a nehézsúlyú Szécsényi Kornél.

A Kötöttfogású U15-ös Diákolimpiai Bajnokság versenyzői
Fotó: Beküldött fotó

A szlovákiai Nagymegyerben 10 ország részvételével, két akadémista félegyházi versenyző küzdött a 92 kilogrammosok között: Bátyai Dorián ezüstérmet szerzett, míg Bárány-Almási Tamás a negyedik helyen végzett.

Peres Miklós, Bárány-Almási Tamás és Podar Cosmin Horatiu  a Veterán Országos Bajnokságon
Fotó: Beküldött fotó

Kiskunhalason rendezték vasárnap a Veterán Országos Bajnokságot, ahol a Kiskunfélegyházi BSE színeiben versenyző két Szászrégeni kiválóság is megmutatta tudását. Egyikük Peres Miklós, aki az ottani csapat edzője, Biblia Róbert nevelőedzője, másikuk pedig barátja és sporttársa a magyar állampolgár, Podar Cosmin Horatiu. Mindketten megnyerték kategóriájuk küzdelmeit.

A félegyházán élő A kategóriás nemzetközi bíró, Palásti Tibor Bukarestben egy nagy nemzetközi U23-as versenyen látta el a versenyelnöki feladatot és közreműködéséért különdíjat érdemelt – tájékoztatta hírportálunkat Szabó József, a félegyházi birkózó egyesület vezetője.

Palásti Tibor balról
Fotó: Beküldött fotó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában