Kosárlabda

2024.08.25. 15:48

Fizikális mérkőzést vívott meg a KTE az Olajbányász ellen

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szombat este a Szolnoki Olajbányász vendégeként játszotta le második felkészülési mérkőzését a nyár folyamán. Vendég oldalon több játékos játékát sem kockáztatták, a fizikális találkozót végül magabiztosan a Szolnok nyerte meg.

Nyitray András

Greg Lee elővigyázatosságból nem lépett pályára Szolnokon, azok után, hogy a TF ellen már bemutatkozott. A mérkőzés során Marko Sinik és Kelenföldi Domonkos kisebb sérülést szenvedett, így az ő játékukat sem erőltette tovább a szakmai stáb, hiszen nem az eredmény volt még fontos. A találkozót végül nagyon magabiztosan nyerte ilyen körülmények között a hazai gárda 90–60-ra. A találkozón Dusan Markovic meccselt ezúttal a stábból a szakmai igazgató, Ivkovic Stojan helyett, aki egy fizikális meccset látott. 

Fizikális meccsen maradt alul a KTE
Fizikális meccsen maradt alul a KTE
Fotó: KTE Kosárlabda Klub

– Egy nagyon fizikális mérkőzést játszottunk Szolnokon, ami jól szolgálta a felkészülésünket. Ellenfelünk extrán dobta a hárompontosokat. Voltak jó periódusaink, jó megoldásokkal, de pontosan látjuk, hogy miben kell még fejlődnünk a folytatásban. Dolgozunk tovább, hogy ezeket javítsuk a következő felkészülési mérkőzésre – mondta Markovic. 

A Kecskemét két edzőmeccset is vív a folytatásban egymás után. Pénteken 18 órás kezdéssel az Oroszlány vendége lesz a hírös városi alakulat, mely aztán szombaton 17 órás kezdéssel már a Alba Fehérvárt fogadja majd hazai környezetben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában