Labdarúgás

2024.07.07. 17:29

A vármegye három Északi csoportja marad a legnépesebb

A Magyar Labdarúgó-Szövetség Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága egy héttel a nevezések leadása után elkészítette a vármegyei bajnokságok csoportbeosztását a 2024/25-ös idényre. A vármegyei harmadosztályú bajnokság mind a négy csoportjában, a Déli, az Északi, a Közép és a Nyugati csoportban is ugyanolyan létszámmal rajtol el a 2024/25-ös bajnokság, mint a tavalyi idényben. A csoportok összetételét illetően azonban mindegyik halmazban vannak változások. Vannak csapatok, amelyek nem indulnak ősztől, vannak, akik másik csoportba kerülnek át, illetve vannak települések, amelyek újraindítanak csapatokat.

Vincze Miklós

A vármegyei harmadosztályú bajnokság Északi csoportja volt tavaly a legnépesebb a harmadik vonalban, tizenhat csapatos, a létszám az idén sem változik. A szereplőket tekintve azonban akárcsak Délen, itt is van öt változás. Távozik az Északi csoportból a bajnok Ladánybene, amely a következő idényben a másodosztályú bajnokságban szerepel. Másik – a Közép – csoportba kapott besorolást a Jászszentlászló, a Tiszasas és a Tiszaug. Az Ágasegyháza nem indít csapatot. Így tehát öt csapat esett ki a tavalyi mezőnyből. Érkezik azonban három csapat a Kötépcsoportból – a Fülöpszállás, a Szabadszállás és az Izsáki SSE, – és egy klub a Nyugati csoportból, a nyugati bajnok, a Miklósi GYFE, illetve újra indít csapatot a Városföld.

Mikósi GYFE
A Mikósi GYFE Nyugati csoportban bajnokságot nyert csapata.
Fotó: Kovács Kata

VÁRMEGYEI III. ÉSZAKi CSOPORT (16 csapat):

Ballószögi FK,

Bugac KSE,

Fülöpjakabi SE,

Fülöpszállási SE,

Helvéciai SE,

Izsáki Sárfehér SE,

Jakabszállás KSE,

Katonatelepi SE,

Kerekegyházi SE II.,

Miklósi GYFE,

Pálmonostora SE,

SC Hírös-Ép Egyesület II.,

Szabadszállás VSE,

Tiszaalpári SE,

Városföldi SE,

Vasutas SK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában