Kosárlabda

2024.07.23. 07:00

A KTE kosarasai hamarosan kezdenek

Hamarosan megkezdi a felkészülést a következő idényre a Duna Aszfalt-DTKH NB I-es csapata, mely az előző idényben az alsóházban biztosította be bennmaradását a bajnokságban. A KTE első edzőmeccsét augusztus végén vívja.

Nyitray András

A KTE-nél a közelmúltban egy szurkolói ankétot is tartottak, ahol körvonalaiban ismertették a következő idénnyel kapcsolatos fejleményeket. Elhangzott beszámolójukban az is, hogy a szakmai stáb összetételéről, valamint a játékoskeretet érintő változásokról a következő hetekben fognak folyamatosan hírt adni a drukkereknek. 

Duna-Aszfalt DTKH Kecskemét, kosárlabda, KTE
Ivkovic Stojan is ott volt az első ankéton
Fotó: Bús Csaba

Az első felkészülési mérkőzését augusztus 19-én vívja majd az együttes, az ellenfél a TF lesz hazai környezetben. A továbbiakban a Szolnokkal, az Oroszlánnyal és  Szegeddel is találkozik még a Kecskemét, mely szeptember közepén egy nemzetközi tornán is megmutathatja magát Sopronban, ellenfelük a házigazdák mellett a Domzale és a Nyitra lesz majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában