Labdarúgás

2024.07.22. 15:55

A KTE II. Putnokon tartotta a főpróbát

Komoly erőfelmérővel zárta a nyári felkészülést a Kecskeméti TE II. vasárnap. Az előző idényben az NB II-ről csak osztályozóval lemaradó, az Észak-Keleti csoportban bajnoki címet ünneplő Putnok otthonában lépett pályára a „kis” KTE.

Nyitray András

A hazai gárda esélyeshez méltóan többet birtokolta a labdát az első félidőben, szünetig kétszer is be tudták venni fiatal csapatunk kapuját.

KTE II, labdarúgás, Kecskemét,
A KTE II. vasárnap Szegeden kezdi a bajnokságot
Fotó: Nyitray András

Fordulás után már jóval bátrabban futballoztak a mieink, a helyzetek is megvoltak, egy pontrúgás után végül Szabó Csaba volt szemfüles, és vette be a hazai kaput. Újabb gól már nem született, így maradt a 2-1-es végeredmény, ami putnoki sikert jelentett. 

– Remek erőfelmérő volt a Putnok elleni mérkőzés, összességében remekül helytálltunk, dicséret illet minden játékost. Amit látni szerettem volna, azt többnyire visszakaptam a csapattól. Tartásunk volt, védekezésben egy-egy kivétellel egységesek voltunk, támadásban több lehetőséget, helyzetet is kidolgoztunk. A kapott gólok miatt bosszús is lehetnék, ám egy ilyen szintű csapat ellen, mely tavaly bajnokságot nyert, összességében elégedett vagyok a látottakkal – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző a találkozót követően. 

Putnok – Kecskeméti TE II. 2-1 (2-0)
Felkészülési mérkőzés
KTE II.: Pálfi – Horváth A., Szamosi, Ruzsa, Kárpáti, Harmati, Kovács P., Nagy B., Balis, Artner, Szabó Cs.
Csere: Győri, Fodor, Virágh, Szabó B., Keindl, Varga M., Révész.
A KTE gólszerzője: Szabó Cs. Ny. A. 

A KTE II. vasárnap Szegeden kezdi a bajnokságot

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában