Kecskemét

2024.06.28. 07:00

Fuss egy napot harmadjára is!

A IUSTITIA Egyesület a nyáron már harmadik alkalommal rendezi meg a nagy sikernek örvendő Fuss egy napot! futóverseny sorozatot.

Nyitray András

Ahogy a korábbi versenyeken, most is az az egyesület célja, hogy mindenki megtalálja a maga szórakozását, hiszen az egészséges életmód és a futás népszerűsítése a céljuk ezekkel az eseményekkel. Ennek megfelelően különböző távokon, hosszabb és rövidebb ideig is futhatnak a jelentkezők. A helyszín ezúttal is a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpont lesz, mely a Vízműdomb körül, a fák árnyékában a nyári meleg ellenére is kitűnő hangulatot ad a futáshoz. 

futóverseny, Kecskemét, IUSTITIA Egyesület
A IUSTITIA Egyesület a nyáron már harmadik alkalommal rendezi meg a nagy sikernek örvendő Fuss egy napot! futóverseny sorozatot. 
Fotó: IUSTITIA Egyesület

Az augusztus 17-én megrendezésre kerülő versenyre augusztus 14-ig lehet előzetesen nevezni. Az indulók választhatnak a 3 és 7 kilométeres távok között, illetve az 1, 2, 3 és 6 órás számok közül. Az első futók már reggel 9 órakor elrajtolnak majd, a többiek fokozatosan kapcsolódnak be. A fix távon meghirdetett futamok 11 óra 30 perckor kezdődnek el. Most is több kategóriában díjazzák majd a futókat, egyrészt az abszolút eredmény kapcsán hirdetik ki a győzteseket és a dobogósokat, másrészt élekor szerint meglepetéssel készülnek a fiataloknak, illetve a legidősebbeknek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában