Csúcshódítás

2023.05.16. 20:19

Üzenetet kapott a Kecskeméti TE a világ tetejéről – videóval

Price Márton Péter 29 évesen felért a Mount Everest csúcsára vasárnap. A magyar hegymászó egyetlen oxigénpalackot használt a mászás során. Ezzel a teljesítményével ő lett a hatodik és egyben a legfiatalabb magyar, aki elérte a világ tetejét. A hegymászót elkísérte a csúcshódításra Pasang Dawa serpa, aki immár huszonhatodik alkalommal jutott el a 8848 méteres csúcsra.

Tapodi Kálmán

Price Márton a világ tetejéről üzent a Kecskeméti TE labdarúgóinak

Forrás: Price Márton Péter Facebook-oldala

Price Márton Péter nem feledkezett meg magyarországi barátairól sem és a világ tetejéről üzent a Kecskeméti TE labdarúgóinak és a csatár Tóth Barnának.

Szia Barna, szia kecskemétiek! Csak gratulálni szerettem volna ehhez a szenzációs szezonhoz innen a világ tetejéről. Nem semmi, hogy milyen magasra értetek el ti is. Nagyon, nagyon gratulálok innen a Mount Everest tetejéről!

 – fogalmazott Price Márton Péter, akinek videóüzenetét a Kecskeméti TE is megosztotta közösségi oldalán. 

Mint írták: az üzenetváltás előzménye, hogy Tóth Barna a Ferencvárosnak lőtt gólját Szuhodovszki Soma mellett, az akkor még a Mount Everest csúcsát ostromló Price Mártonnak ajánlotta a lefújás után. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában