Kecskemét

2024.07.25. 10:03

A Kodály Ponton minden este más zenei formáció játszik – galériával

A Kodály Művészeti Fesztivál keretében szerda este a Kodály Ponton a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar Rézfúvós együttese játszott. Ezúttal az evangélikus templom előtt.

Sebestyén Hajnalka

Kecskeméten, a Hírös Agóra szervezésében ezen a héten zajlik, vasárnapig tart a Kodály Művészeti Fesztivál, a komolyzenei csemegék között számos ingyenesen hallgatható meg. Így minden este a Kodály Ponton is bárki feltöltődhet. 

Kecskemét, zenekar, koncert
A Kodály Ponton minden este más zenei formáció játszik
Fotó: Bús Csaba

A Kodály Pont a Deák téren érhető el esténként, de a Pont Ott buli miatt, szerdán az evangélikus templom elé költöztették át. A közönség a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar Rézfúvós együttesét hallgathatta meg. 

Csütörtökön 19 órakor a Kodály Pont ismét a Deák téren várja a zeneszerető közönséget. Az M. Bodon Pál Zeneiskola „Az ifjú tehetségektől a művészekig” címmel adnak műsort. Fellépnek: Szücs Hunor (gitár) és Ambrus Anett (hegedűművész), Kohajda Ádám, Tóth-Kovács Johanna (zongora), Dr. Szabóné Baunoch Ágnes és Nemes Dóra (zongora) művésztanárok). A barokktól a modern művekig hallhat klasszikus darabokat a közönség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában