Rendezvény

2 órája

A Semmelweis Egyetem állásbörzéséjén vett részt a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház csapata

A Semmelweis Egyetem állásbörzéjén mutatkozott be a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház a napokban. A Semmelweis Egyetem állásbörzéje országos rendezvény.

Horváth Péter

A Semmelweis Egyetem a napokban rendezte meg az Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze rendezvényét az egészségügyi képzésben tanulók, a végzéshez közeli hallgatók, valamint az egyéb érdeklődők (például rezidensek, munkahelyváltáson gondolkodók) számára. A rendezvény eleinte egyetemi kezdeményezés volt, ám a nagy érdeklődésnek köszönhetően országossá vált.

Semmelweis Egyetem, Bács-Kiskun, rendezvény
A Semmelweis Egyetem állásbörzéséjén vett részt a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház csapata
Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Facebook-oldala 

A minden egészségügyi szakmát megszólító eseményen a szakmai előadások mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a szervezők a leendő állásadók, munkáltatók személyes megjelenésére – melynek keretében az ország teljes területéről érkezők első kézből értesülhettek a munkalehetőségekről. Remek lehetőség adódott továbbá megismerni a szak- és továbbképzési kínálatot is.

A Bács–Kiskun Vármegyei Oktatókórház Bér- Munkaügyi és Humánpolitikai Osztály munkatársai,  Varga Erika és Gyöngyi- Szappanos Anita, valamint dr. Petró Ildikó rezidens orvos is részt vett az eseményen, és számos, remélhetően leendő - kollégával sikerült megismertetni intézményünket – írta közleményében a kórház.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában