Vásársorozat

3 órája

Lezajlott az év utolsó Bohém Piaca Kecskeméten

A Kecskeméti Piac vasárnap rendezte meg a hét alkalomból álló vásársorozat utolsó Bohém Piacát, a Tökös Vasárnapot. A részletekről a Kecskeméti Piac adott ki közleményt.

Sebestyén Hajnalka

Csak úgy, mint a többi alkalommal, 7 és 13 óra között a Budai utcai piac szabadterének hátsó részén zajlott le az esemény. Az előző évek sémájára, ismét az egyik megunhatatlan őszi szezonális termék, a tök kapta a főszerepet. 

bohém piac, vásár, Kecskemét
Lezajlott az év utolsó Bohém Piaca Kecskeméten
Forrás: Beküldött fotó

A hangulatos esemény az ősz színeit viselő, tökös installációval, szelfiponttal, ízletes kóstolókkal és egyedi képzelettel megalkotott, igényes kézműves alkotásokkal, házi, hazai termékekkel várta a rendezvényre érkezőket a vásár egész területén.

A színvonalas eseményen a sütőtökleves, pácolt fürjtojás, kézműves sajt, füstöltparasztkolbász-kóstolót a hegedű és tangóharmonika összeszokott hangszerpárosa kísérte kedves szólamokban, melyeket a helyszínen tartózkodó közönség, valamint a rendezvényen résztvevők élvezettel hallgattak.

A sikerre való tekintettel a Kecskeméti Piac jövőre is tervezi a Bohém Piac rendezvénysorozat folytatását.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában