Kecskemét/Kiskunhalas

2024.08.01. 12:47

A halasi kórház főigazgatója lett a kecskeméti kórház főigazgatója is

Új főigazgatói megbízásról adott ki közleményt a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház.

Pozsgai Ákos

A tájékoztató szerint 2024. július 29. napjával Dr. Pintér Sándor belügyminiszter munkáltatói jogkörében eljárva a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház főigazgatói feladatai mellett Dr. Lénárt Endrét bízta meg – a kiírásra kerülő pályázat eredményes lezárásáig vagy a főigazgatói munkakör egyéb módon történő betöltéséig – a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház főigazgatói feladatainak ellátásával.

A halasi kórház főigazgatója lett a kecskeméti kórház főigazgatója is

Gondos Miklóst, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház korábbi főigazgatóját a belügyminiszter a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet főigazgató feladataival bízta meg, a kecskeméti kórház élére Horváth Zsolt addigi orvosigazgató került. Most őt váltotta a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház főigazgatói posztján Lénárd Endre, aki április végétől került a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza élére, amikor távozott posztjáról Szepesvári Szabolcs korábbi főigazgató. Lénárt Endre együttesen látja el a két kórház főigazgatói feladatait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában