Képviselő-testületi ülés

2024.08.29. 15:58

A jövő évi halfőző szervezőjével kötött szerződés kivizsgálását kérte a bajai képviselő

Rácz Péter a testületi ülésen kérdést intézett Nyirati Klára polgármesternek, ami a Music Production Kft.-vel kötött szerződés kivizsgálására vonatkozott. A cég szervezi a jövő évi halfőző fesztivált.

Márton Anna

Elhangzott, hogy a rendezvényszervező cég a közelmúltban katasztrofális körülmények között szervezett meg a Budaörsi repülőtéren egy fesztivált. Emiatt a képviselő arról érdeklődött, hogy a hátralévő bő egy hónap alatt tervezi-e a polgármester, hogy felelősségteljesen eljár és újra tárgyalja a 2025-ös halfőző fesztivál rendezésével kapcsolatos szerződést a Music Production Kft.-vel. A képviselő javasolta a szerződés kivizsgálását.

Képviselő-testületi ülés, Baja,
Nem volt vitától mentes a bajai képviselő-testület ülése
Fotó: Márton Anna

Nyirati Klára szerint az egy hónap nem elegendő idő eldönteni, megvizsgálni, hogy az adott cégnek mekkora volt a felelőssége a budaörsi, illetve a bajai szervezés kapcsán. Szerinte a következő testület hatáskörébe csúszik át ez a feladat. Megpróbál utána járni, hogy pontosan mi történt, de mint hangsúlyozta: ez nem egyszerű, hiszen a rendőrség nem fog olyan adatokat kiadni, amit még nem vizsgáltak ki. Rácz Péter képviselő írásban várja a választ a kérdésére.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában