Dávodi Gyógy- és Strandfürdő

2024.07.08. 16:43

Vízipisztolycsata és rekordkísérlet Dávodon

A Dávodi Gyógy- és Strandfürdő is csatakozott a Magyar Fürdőszövetség által kiírt országos megmozduláshoz július első szombatján. Vízipisztolycsatát és rekordkísérletet rendeztek a vendégeknek. Dávod első alkalommal kapcsolódott be az országos programba, melynek célja a haza fürdők népszerűsítése, összefogása.

Márton Anna

Dávodon több, mint száz fő regisztrálta magát a vidám eseményre és közülük végül, több mint nyolcvanan vízicsatáztak. A résztvevők közül a leggyorsabban regisztrálók ingyenes vízipisztolyt kaptak, valamint az összes résztvevő között kisorsoltak egy szerencsést, aki családi bowlingozást nyert a szomszédban található négycsillagos hotelben.

vízipisztoly, Dávod,
Vízipisztolycsata Dávodon
Fotó: Beküldött fotó

Országos szinten nem sikerült megdönteni a résztvevők számára felállított 2023-as rekordot, de a dávodi fürdő kiválóan szerepelt, hála lelkes vízicsatázóinak, sokkal nagyobb fürdőket hagyott maga mögött, mint a harkányi, az egri vagy éppen több miskolci helyszín.

A közös program, országos szinten lehetőséget adott felhívni a figyelmet a strandolásra, a fürdőzésre, mint nyári élményre, valamint arra, hogy Magyarország milyen rendkívüli adottságokkal rendelkezik ezen a téren, bármerre is járunk az országban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában