Spanifeszt

2024.07.05. 19:20

A közúti szállítmányozást ünneplik Solton

A közúti szállítmányozás világát ünneplik Solton, a Duna-parton a hétvégén.

Zsiga Ferenc

A Spanifeszt névre keresztelt fesztivál egy olyan egyedülálló esemény, amelyen a látogatók és a szállítmányozás szakemberei találkoznak, hogy megcsodálják a legimpozánsabb kamionokat, részt vegyenek az izgalmas bemutatókon és versenyeken, élvezzék a családi programokat és szórakoztató műsorokat. Lesz buborékfoci, felnőtt-és gyermek lézerharc, gasztronómiai különlegességek és olyan koncertek, mint Anima Sound System, Ganxsta Zolee és a Kartel, Dopeman, Zorall, Irigy Hónaljmirgy, Blues Company, este pedig DJ szettek csalogatják a közönséget.

közúti szállítmányozás, koncert, Spanifeszt
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A felsoroltakon kívül íjászcsata (a speciális nyílvesszők végére puha szivacsot rögzítenek) is vár mindenkit, de az erdőben lopakodva a dzsungelharc szelleme hathat majd át mindekit, ugyanis felnőtt- és gyermek lézerharc kipróbálására is lehetőség lesz, ahol a gyorsaság helyét a taktika veszi át. Természetesen nincs Duna-parti fesztivál strandröplabda nélkül, ez a Spanifesztiválon sem lesz másképp. 

Kicsik és nagyok kedvence a VR, azaz a  Virtuális Valóság, amibe belecsöppenhetnek egy ideig, akik egy kicsit kiszakadnának a valóvilágból. Vidámparkos, ügyességi, de még horror játékot is kipróbálhatnak, ráadásul minden VR játékosnak extra meglepetéssel kedveskednek a végén. Aki az összes játékpályán végig tud menni, naponta megnyerheti a győztesnek járó, 4 csillagos hotelben, 2 fő részére a 2 éjszakát, félpanziós ellátással, Rómában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában