Megmozdulás

2024.06.24. 12:30

Limonádét osztottak a hőségben a kecskeméti diákok

A Kecskeméti Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat, valamint a Széchenyi István Közösségi Ház közös megmozdulásaként hűsítővel segítettek a kánikulában. Az ingyenes limonádé nagy sikert aratott a felnőtteknél, a gyereknél pedig a csillámtetoválás volt a befutó.

Orosz Fanni Flóra

Különleges nyári akciót szervezett a hétvégén a Kecskeméti Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat, valamint a Széchenyi István Közösségi Ház: limonádé napot tartottak, méghozzá teljesen ingyen.

limonádé, hőség, megmozdulás
Limonádét osztottak a hőségben a kecskeméti diákok
Fotó: Orosz Fanni

Limonádé a kánikulában

Az elmúlt napokban tombolt a meleg, igazi kánikula volt. Ezen felbuzdulva a kecskeméti diákok közösen limonádékészítésbe fogtak, melyet a Kecskeméti Evangélikus templom előtt kínáltak a járókelőknek. A finom hűsítővel kedveztek a kecskemétieknek, de a természetnek is, ugyanis a környezetvédelem jegyében papír- és műanyag poharaktól mentesen szervezték a megmozdulást. A limonádés stand mellett a legkisebbeknek csillámtetoválást is készítettek, de különböző kézműves foglalkozásokba is be lehetett csatlakozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában