Összefoglaló

2024.06.07. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. június 7.

Cikkünkben összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere volt a Rádió 1 Gong Téma című műsorának, ahol a Nyitott Városháza programsorozat tapasztalatairól és a vasárnapi választásokkal kapcsolatos tudnivalókról beszélt. Szemereyné Pataki Klaudia hangsúlyozta: a jövőnk múlik a vasárnapi választásokon.

Kiskunhalason, a Huszár utcába riasztották a tűzoltókat
Fotó: Pozsgai Ákos

Pénteken délután egy óra körül Kiskunhalason, a Huszár utcába riasztották a tűzoltókat, a mentőket és a rendőröket, ahol egy családi házban keletkezett tűz.

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes közösségi oldalán fejtette ki véleményét a hétvégi választásokkal kapcsolatban, kijelentette: Baja több odafigyelést és határozottabb vezetést igényel. Kámánné dr. Bari Bernadett csapatát ajánlotta a bajaiak figyelmébe.

Zsigó Róbert miniszterhelyettes, Baja és térsége országgyűlési képviselője arra biztatta a bajai választópolgárokat, hogy menjenek el szavazni vasárnap.

Egy 53 éves férfit igazoltattak a kiskunhalasi járőrök május 7-én éjszaka. A jánoshalmi lakos az 5312-es úton autózott, ám az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy szeszes italt fogyasztott. Ezt igazolta a szondáztatás is, amely pozitív értéket mutatott.

Összeütközött és árokba hajtott két személyautó az 5503-as út 3-as kilométerszelvényénél. A baleset következtében két ember beszorult.

Felújították a keceli sportcsarnokot, melynek pénteken rendezték meg az átadóünnepségét. A Kecel Kézilabda Club tao-pályázaton több mint 267 millió forintot nyert a felújításra.

A Kecskeméti Járási Ügyészség közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat egy gyorshajtóval szemben, aki egy őz kikerülése során összeütközött a szemből jövő személygépkocsival, és a vétlen autósnak, valamint utasának súlyos sérüléseket okozott.

Szerda délután jelentkezett belépésre autójával egy szerb férfi Bácsalmás Közúti Határátkelőhelyen. Az intézkedő rendőr az autó átvizsgálása során egy fémdobozban növényi anyagmaradványokat talált

Közös sajtótájékoztatón mutatta be a büntetés-végrehajtás állampusztai gazdasági társasága és a Fővárosi Állat- és Növénykert a fogvatartottak gondozásában nevelkedett mangalica mamát és most született börtönmalacait.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában