Kecskemét

2023.12.21. 17:34

Karácsonyi ünnepséget tartott a KESI – galériával

Idén rendhagyó módon a Kecskeméti Fürdő medenceterében tartotta meg a karácsonyi ünnepségét a KESI.

Orosz Fanni Flóra

A Kecskeméti Fürdő medenceterében tartotta meg a karácsonyi ünnepségét a sportiskola

Fotó: Bús Csaba

A KESI idei évzáró ünnepségén megteltek a Kecskeméti Fürdő lelátójának sorai, hiszen az iskola tizenegy szakosztályának tagjai együtt búcsúztatták az évet az ünnepek előtt. A város részéről köszöntőt mondott dr. Fekete Gábor képviselő, aki megköszönte a fiatal sportolóknak, hogy az iskolai kötelezettségeik mellett is szakítanak időt és energiát az eredményes testmozgásra.  

Az eseményen az ünnepi hangulatról a Kodály Iskola 1/D osztályos tanulóinak csilingelő hangon szóló dalai gondoskodtak, de a sport sem szorult háttérbe, hiszen egy rögtönzött vízilabda mérkőzést is bemutattak a KESI sportolói. 

Végül egy vízivetélkedőn vett részt a tizenegy szakosztály egy-egy 6 fős csapata, ahol különböző feladatokban kellett részt venniük, de a versengés alatt is barátságos maradt közöttük a hangulat. Az est végén a nyertes csapat tortával gazdagodott, de a többi szakosztályt is megjutalmazta a KESI.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában