Szentmise

2023.09.16. 11:58

Százharmadik születésnapján köszöntötték Ágnes nénit Kunszálláson

Hálaadó szentmise keretében 103. születésnapja alkalmából köszöntötték Ferenczi Józsefné Ágnes nénit a napokban a kunszállási Kármel-hegyi Boldogasszony templomban.

Vajda Piroska

Juhos Imre plébános köszönti az ünnepeltet

Fotó: Varga Zoltán

A településen már hagyomány, hogy a falu legidősebb lakóinak tiszteletére szentmisét mutatnak be, melynek zárásaként dr. Juhos Imre plébános, Almási Roland Márk polgármester, a képviselő-testület tagjai, ismerősök, barátok köszöntik fel az ünnepeltet. Így volt ez szeptember 14-én is, Ágnes néni 103. születésnapján. 

Fotó: Varga Zoltán

Kunszállás legidősebb lakója ma is jó egészségnek örvend, a szentmisére is a saját lábán sétált el. Bár családja rendszeresen látogatja, de Ágnes néni még ma is egyedül él és folyton tesz-vesz a ház körül – tudtuk meg a polgármestertől. Elmondta azt is, hogy községben nem Ferenczi Józsefné az egyetlen 103 esztendős kort megélt szépkorú. Július közepén ugyancsak a katolikus templomban köszöntötték Ficsór Mihályné Erzsike nénit szintén 103. születésnapján. Az eseményen természetesen Ágnes néni is ott volt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában