galériával

2020.12.30. 21:50

Polgár Peti humorista osztotta az ebédet a kecskeméti népkonyhán

Nagy érdeklődés mellett zajlik a Wojtyla Barátság Központ népkonyhájának jótékonysági ünnepi ebédosztása. A felajánlók és támogatók között több ismert ember is szerepel, mint például Polgár Peti zenész humorista, aki az elmúlt években többször is főzött már a karitatív intézményben.

Sebestyén Hajnalka

A Wojtyla Barátság Központ „Betlehemi karácsony Kecskeméten” elnevezésű programsorozatának egyik napi főtámogatója Balogh Károly Helvécia polgármestere volt. Az ebédhez Gulyás János, a Bács-Zöldért Zrt. kereskedelmi igazgatója nagymennyiségű almát és körtét ajánlott fel. Polgár Peti zenés humorista szakácstudományának köszönhetően pedig marhapörkölt rotyogott a népkonyha udvari bográcsában. Igei köszöntővel Szerdi Szilárd, a Kecskeméti Pünkösdi Gyülekezet lelkésze szolgált.

– A hagymakarikát, amit együtt szoktuk énekelni, most belefőztem a pörköltbe. A pörköltről is szoktam énekelni, egyelőre ezt is csak alkotni tudtam. Remélem, jövőre újból találkozunk és akkor már maszk nélkül fogunk táncolni, dalolni – utalt a koronavírus-járványra Polgár Peti.

Az ételadományt Polgár Peti szolgálta fel a szegények számára a Wojtyla Ház munkatársainak, önkénteseinek lelkes közreműködésével, miután Farkas P. József alapítótól átvette a Wojtyla 15 ajándék-kötetet, mely a karitatív létesítmény elmúlt tizenöt évét dolgozza fel gazdag képanyaggal illusztrálva.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában