Baleset

18 órája

Elgázolt a vonat egy embert Erdőszélnél – frissítve

Elgázolt egy személyt Kunfehértó után az Erdőszél megállóhely közelében a Külső Halasról Bajára közlekedő vonat szerda este – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Pozsgai Ákos

Frissítve (12.06):

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete megkeresésünkkel kapcsolatban annyit közölt, hogy az ügyben a Kiskunhalas Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított. A rendőrség válaszából az nem derül ki, hogy a vonat alá került ember túlélte-e a gázolást.

Fotó: Pozsgai Ákos / illusztráció

Korábban írtuk:

A baleseti helyszínelés miatt Külső Halas és Jánoshalma között nem jártak a vonatok szerda késő este. Kiskunhalas és Baja között hosszabb volt az utazás, vonatpótló buszokkal szállították az utasokat.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy az elütött személy túlélte-e a gázolást, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének elküldtünk kérdésünket, amint megérkezik a válasz, frissítjük cikkünket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában