Katasztrófavédelem

1 órája

Égő kazánházhoz és árokba hajtott autókhoz is siettek a tűzoltók Bács-Kiskunban

Hétfőn a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Mintegy ötven négyzetméteren összehordott gallyak égtek hétfő délelőtt az M5-ös autópálya mellett a Budapest felé vezető oldalon, Lajosmizsénél. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal elfojtották a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

baleset, összefoglaló, Bács-Kiskun
2 tűzeset és 2 műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak
Fotó: Shutterstock

Tizenöt négyzetméter alapterületű kazánház égett hétfő délben Soltvadkerten, a Kútágasdűlő tanyán. A kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltási munkálatok során a tűzoltók két gázpalackot is kivittek az épületből. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személyautó hétfő délután az 51-es főúton Dunapataj közelében. A kalocsai hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők két embert szállítottak kórházba.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó hétfő kora este az 5405-ös úton, Csólyospálos határában. A csólyospálosi önkéntes és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában