Drámai felhívás

4 órája

Nemesnádudvari családi tragédia: a megkéselt asszony gyerekei segítséget kérnek

„Sosem gondoltam, hogy velünk is megtörténik, de megtörtént. Az egész eddigi életünk egy szempillantás alatt oda lett. Borzalmas tragédia történt a családunkkal.” – írta közösségi oldalán a nemesnádudvari családi tragédiában érintett nő fia, aki drámai felhívásban kér segítséget, hogy mire édesanyjuk felépül, legyen hova haza mennie.

Pozsgai Ákos

Mint arról mi is beszámoltunk, október 2-án egy nemesnádudvari családi tragédia rázta meg Bács-Kiskunt. Információnk szerint a helybéli férfi összeveszett párjával, a vita hevében késtragadott és többször is megszúrta az asszonyt. A vérző, több sebből vérző életveszélyes állapotban lévő, magatehetetlenül fekvő nőt magara hagyta és az udvarra ment, majd felgyújtotta az autójukat, ahonnan a lángok átterjedtek a házra. A férfi információk szerint ezután visszament a házba, és felakasztotta magát az egyik szobában.

nemesnádudvari családi tragédia, tűz, segítségkérés
A nemesnádudvari családi tragédia során egy férfi többször is megszúrta a feleségét majd felgyújtotta az autójukat, ahonnan a lángok átterjedtek a házra
Fotó: Pozsgai Ákos

A vérző nőt a tragédia hírére a település éppen hivatalba lépő új polgármesterével érkező helyi háziorvos segített ellátni a mentőknek az asszonyt, akit súlyos, életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba. A férfi holttestét órákkal később a tűzoltók a leégett ház romjai között találták meg.

A nemesnádudvari családi tragédia a gyerekek életét is megpecsételte

– „Jelenleg édesanyánk az életéért küzd. Mi testvérek pedig azért, hogy legyen hova haza jönnie anyának. Ebben szeretnénk a segítségeteket kérni” – írta közösségi oldalán az asszony fia, a bejegyzést a többi testvér is megosztotta.

– A ház, ahová mehetünk jelenleg lakhatatlan állapotban van és bővítésre is szorul, hiszen 3 testvér, édesanya és egy 3 éves unoka lakna benne hosszú távon. Ha csak egy kicsit is tudsz segíteni nagyon hálásak lennénk! Szeretnénk úgy köszönteni újra anyánkat, hogy ne kelljen azon aggódnia van e hol laknia a családjának. Minden nap érte imádkozunk” – olvasható a gyerekek felhívásban.

Aki segíteni, támogatni szeretné a bajba jutott családot,az  utalást a következő számlaszámra tud küldeni: név: Hajdu-Hodován Vivien, számlaszám: 11773315-02527295.

Korábban Torma Szabolcs, Nemesnádudvar újonnan megválasztott polgármestere a baon.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy közvetlen a tragédia után a bajba jutott család nem kért segítséget az önkormányzattól, a rokonok és barátok szállásolták el őket, azonban, ha a későbbiek során mégis segítséget kér a család, segíteni fog az önkormányzat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában