Gyilkossági kísérlet

3 órája

Megszúrta a feleségét, majd magára gyújtotta az otthonukat egy nemesnádudvari férfi – videóval, galériával, frissítve

Szerda reggel tűzoltók és rendőrök siettek Nemesnádudvarra, a Hunyadi utcába, ahol egy férfi többször is megszúrta feleségét és felgyújtotta az autójukat és a házukat. A családfő bennégett az épületben.

Pozsgai Ákos

Frissítve (12.46):

Egy nemesnádudvari családi házban tűz ütött ki szerda reggel. A katasztrófavédelem munkatársai egy férfi holttestét találták meg az épületben, aki feltehetőleg ön kezűleg vetett véget az életének. Az udvaron egy nő feküdt szúrt sérülésekkel, a mentősök kórházba szállították. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, a gyanú szerint családi vita állhat a történtek hátterében – közölte a rendőrség.

megszúrta a feleségét, felgyújtotta, Nemesnádudvar
A férfi miután megszúrta a feleségét, felgyújtotta az autójukat és a házat is
Fotó: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, kigyulladt egy személyautó Nemesnádudvaron, a Hunyadi utcában. A tűz egy családi ház tetőszerkezetére is átterjedt. A bajai hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Helyszíni információink szerint a családi házban a szülők és a gyerekek laktak. Úgy tudjuk, hogy a szülők között heves vita robbant ki. A helyiek elmondása szerint reggel fél 9 körül lettek figyelmesek a lángokra. 

Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a férfi késsel támadt az asszonyra, több helyen megszúrta, majd kiment a házból és felgyújtotta az autót. A lángok átterjedtek az épületre is. Az 50 év körüli nőt súlyos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Úgy tudjuk, hogy a gyújtogató férfi magára zárta az ajtót az egyik helyiségben és bennégett a házban. 

Az oltási munkálatok még jelenleg is folynak, az épület még most is füstöl. Nemcsak a tetőszerkezet, hanem a teljes épület kiégett és lakhatatlanná vált. A helyszínen dolgoznak a tűzoltóság szakemberei, valamint megérkeztek a rendőrség bűnügyi technikusai is, akik hamarosan megkezdik a helyszínelést a tűzoltókkal közösen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában