Közlekedésrendészet

13 órája

Két ember is életét vesztette Bács-Kiskunban, a rendőrség vizsgálja a baleseteket

Bács-Kiskun vármegye közútjain egy hét alatt 56 rendőri intézkedést igénylő baleset történt.

Baon.hu

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2809-en lépték át. A gyorshajtóknak legalább 50.000 forint közigazgatási bírságot kell fizetniük, ám lesz olyan, aki ettől magasabb összegű büntetésre számíthat. Két sofőr a 4622-es számú úton 111 kilométer/órával hajtott az 50 helyett. Egy másik sofőr pedig Kunszentmiklóson lépte át a megengedett 50 kilométer/óra sebességet: 112-vel vezette az autóját.

halálos baleset, Bács-Kiskun, közlekedés
Két ember is életét vesztette Bács-Kiskunban, a rendőrség vizsgálja a baleseteket
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Bács-Kiskun vármegye közútjain egy hét alatt 56 rendőri intézkedést igénylő baleset történt. A rendőrök 15 olyan autóst igazoltattak, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak; egyikük balesetet is okozott – írja a police.hu.

Előző héten két halálos baleset is történt vármegyénkben. Kedden a 4622-es számú úton egy sofőr lehaladt az út melletti murvás padkára, elvesztette az uralmat a járműve felett és összeütközött a szemből érkező autóval. A balesetben egy személy életét vesztette. Csütörtökön hajnalban egy kanyarban egy személyautó sofőrje letért az útról és egy beton elemnek ütközött Uszódnál. A sofőr feltehetőleg elaludt vezetés közben és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrség mindkét esetet vizsgálja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában