Tragédia

18 órája

Halálos baleset: árokba borult egy furgon Uszódnál – galériával, videóval frissítve

Árokba borult egy furgon az 5106-os úton, Uszódnál, egy ember életét vesztette a balesetben.

Baon.hu

Frissítve 8.40:

Csütörtökön a kora reggeli órákban, a Kalocsa irányából Uszód felé vezető 5106-os úton, a helységjelző táblától mintegy 200 méterre, a futballpálya közelében, az út bal oldali mély árkába borult az egyik kalocsai székhelyű cég hússzállító furgonja. A szinte felismerhetetlenségig összetört járművet vezető 28 éves, Kalocsa környéki fiatalember a helyszínen életét vesztette.

Uszód, halálos baleset
Árokba borult egy furgon Uszódnál
Fotó: Zsiga Ferenc

A sofőrt a kalocsai tűzoltók csak feszítővágó eszköz segítségével tudták kiemelni a járműből, mert a furgonban lévő húsrakomány előrecsúszott és a járművezetőt a műszerfalhoz szorította.

A jármű gyakorlatilag fékezés nélkül tért át a már a község belterületén lévő egyenes útszakasz menetirány szerint bal oldalára, majd ott a fűvel borított, mintegy 150 métert megtéve az egyik bekötőút bal oldali rézsűjének ütközött, az állította meg a kocsit.

A több rendőrautóval érkező kalocsai rendőrkapitányság munkatársai a helyszínelést jelenleg is végzik, mindenkit arra kérnek, az adott útszakaszon körültekintően közlekedjenek, a félpályás útlezárás melletti helyszínelés még órákig eltarthat.

Korábban írtuk:

Letért az útról és árokba borult egy furgon az 5106-os úton, Uszódnál. A jármű ládákban húst szállított, a rakomány egy része kiszóródott, másik része a sofőrre borult. A 15-ös kilométernél történt súlyos balesethez a kalocsai hivatásos tűzoltók vonultak. A raj stabilizálta a kocsi állapotát, illetve feszítővágó, erős támasz használatával kiszabadították a szerencsétlenül járt járművezetőt – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában