Katasztrófavédelem

2 órája

Súlyos balesetekhez riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Fának ütközött egy személyautó szerda délelőtt az 53-as főút Kiskunhalas és Tompa közötti szakaszán, Kisszállás térségében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók pedálvágó segítségével egy embert kiszabadítottak és a mentőkkel közösen kiemeltek a járműből. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem.

baleset, katasztrófavédelem, Bács-Kiskun
Fotónk a Jánoshalmi baleset helyszínén készült
Fotó: Pozsgai Ákos

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó szerda délelőtt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét közelében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Árokba borult egy személyautó szerda délután a Jánoshalmát és Mélykutat összekötő Jánoshalmi úton. A műszaki mentést végző jánoshalmi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek a gépkocsiból, majd átadták a mentőknek. 

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában