Bűnügy

3 órája

Drogkereskedő apa-fia párosra csaptak le a rendőrök Mélykúton

Rövid időn belül a sokadik sikeres rendőrségi akció zajlott, legutóbb egy mélykúti családi házban razziáztak a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Hírös kommandósai és a nyomozók. Egy apa-fia drogkereskedő párosra csaptak le.

Pozsgai Ákos

Az alig néhány ezres dél-alföldi kisvárosban is komoly gondot jelent a drogdílerek jelenléte hasonlóan a környező kisvárosokhoz, ahol már eddig is több sikeres fogásuk volt a rendőröknek, amikor drogkereskedők csuklóján kattant a bilincs. Legutóbb a jánoshalmi nyomozók látókörébe került egy mélykúti drogkereskedő apa-fia páros, akik az előzetes információk alapján új pszichoaktív anyagokat vásároltak, majd árultak fogyasztóknak – tájékoztatott a Bács-Kiskun Vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

drogkereskedő, Mélykút, bűnügy
Drogkereskedő apa-fia párosra csaptak le a rendőrök Mélykúton
Forrás: police.hu

A nyomozók a vármegyei Hírös kommandósoknak a segítségét kérték, így csaptak le apára és fiára mélykúti otthonukban. A zsaruk a házban tartott kutatáson mobiltelefonokat, közel 1,2 millió forintot és 11 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A két férfival szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult eljárás. Őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat, melyet a Kiskunhalasi Járásbíróság elrendelt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában