Katasztrófavédelem

2024.09.17. 14:11

Egy halálos baleset miatt is siettek tűzoltók Bács-Kiskunban

Egy tűzeset és tizenegy műszaki mentés miat riaszttták a tűzoltókat Bács-Kiskunba az elmúlt 24 órában.

Baon.hu

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfő reggel az 5412-es úton, Jánoshalmán. Az autóban egy ember utazott, akit a jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiemelte, majd átadták a mentőknek. A sérültet kórházba szállították – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

In,This,Captivating,Scene,,A,State-of-the-art,Firetruck,,Equipped,With,Advanced
 
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Letért az úttestről és árokba csúszott egy személyautó hétfő délelőtt az 5412-es úton, Kunfehértó térségében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délután az 5203-as úton, Izsák határában. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Fának ütközött egy személyautó hétfő este az 52-es főúton, Kecskemétnél. A baleset következtében három ember beszorult a járműbe, akiket a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiemeltek, majd átadták őket a mentőknek. Egy ember életét már nem lehetett megmenteni.

Szelektív kukák égtek kedd hajnalban Kalocsán, a Kishalas soron. A kalocsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn még öt esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fák, egy esetben összegyűlt csapadék eltávolításához, és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában