Tűzeset

2024.08.14. 12:25

Kigyulladt a száraz gaz Szabadszállás külterületén – frissítve

A solti hivatásos, a szabadszállási önkormányzati és önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat Szabadszálláson, ahol mintegy háromszáz négyzetméteren égett a gaz az Alsószőlők tanyánál.

Baon.hu

Frissítve 12.43:

A solti hivatásos, a szabadszállási önkormányzati és önkéntes tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat Szabadszálláson, ahol mintegy háromszáz négyzetméteren égett a gaz az Alsószőlők tanyánál. A területen egy melléképület ajtaja is kigyulladt, az épületből az egységek négy gázpalackot hoztak ki, amelyeket nem ért hőhatás. Egy gázpalack azonban kiérkezésük előtt felrobbant, a maradványokat az épületben találták meg. A területre a kecskeméti hivatásos tűzoltók vízszállítója is kiérkezett, az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik – közölte a katasztrófavédelem.

gaz, tűzeset, Szabadszállás
Gaz ég Szabadszállás tanyasi területén
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Korábban írtuk:

Mintegy háromszáz négyzetméteren ég a gaz Szabadszálláson, az Alsószőlők tanyánál. A területen egy melléképület ajtaja is kiégett, az épületből a szabadszállási önkormányzati és az önkéntes tűzoltók négy gázpalackot hoztak ki, amelyeket nem ért hőhatás. Az egységek két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A területre tartanak a solti és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók, valamit Kecskemétről és Kalocsáról egy-egy vízszállító is – írja a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában