Katasztrófavédelem

2024.07.16. 12:56

Több település tűzoltóit riasztották a nyárlőrinci lángokhoz – frissítés

Száraz fű, a gaz és az avar gyulladt ki kedden délután Nyárlőrincnél.

Baon.hu

Frissítve (13.38):

Eloltották azt a tüzet, amely Nyárlőrinc külterületén, ahol egy vegyes erdő aljnövényzete égett mintegy ötszáz négyzetméteren, és ötven-hatvan négyzetméteren egy fenyőerdőbe is belekaptak a lángok, amelyeket a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékeztek meg a kecskeméti hivatásos és a nyárlőrinci önkéntes tűzoltók. A tűz oltását egy kiskunfélegyházi vízszállító is segítette. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak –közölte a katasztrófavédelem

tűzoltó, tűz
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com

Korábban írtuk:

Kigyulladt a száraz fű, a gaz és az avar Nyárlőrincnél, a 44-es főút és a vasúti pálya közelében. Mintegy ötszáz négyzetméterre terjedt ki, és ötven-hatvan négyzetméteren egy fenyőerdőbe is belekapott a tűz, amelyet a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, négy vízsugárral oltanak a kecskeméti hivatásos és a nyárlőrinci önkéntes tűzoltók. Kiskunfélegyházáról is a helyszínre tart egy hivatásos raj és egy vízszállító – közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!