Tűzeset

2024.07.15. 13:54

Kigyulladt a száraz fű Tiszakécskénél – frissítve

Több település tűzoltóit riasztották a tiszakécskei lángokhoz hétfő délután.

Baon.hu

Frissítés (14.30):

Eloltották annak a tűznek a lángjait, amely Tiszakécske határában, a 4623-as és a 4635-ös út közötti, Kerekdombdűlő tanyaként ismert területen keletkezett. Kigyulladt és mintegy három hektáron leégett a száraz fű és a nád. A kecskeméti és a kunszentmártoni hivatásos, valamint a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat, amelyek két tanyát is veszélyeztettek – írja a katasztrófavédelem.

aljnövényzet tűz
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Korábban írtuk:

Tűz keletkezett Tiszakécske határában, a 4623-as és a 4625-ös út közötti, Kerekdombdűlő tanyaként ismert térségben. Nagy területen ég a száraz fű és a nád. A kecskeméti és a kunszentmártoni hivatásos, valamint a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat, amelyek két tanyát is veszélyeztetnek – közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!