Baleset

2024.07.04. 09:02

Halálos baleset: négyes karambol történt az 52-es főúton – galériával frissítve

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van érvényben Szabadszállás térségében. A baleset sérültjein kívül több embert is mérgezés gyanújával szállítottak a mentők kórházba.

Baon.hu

Frissítés (11:44):

Helyszíni információink szerint, a baleset sérültjein kívül több embert is mérgezés gyanújával szállítottak a mentők kórházba, azok közül, akik a baleset után a bajba jutottakhoz siettek segítséget nyújtani. Úgy tudjuk, hogy őket elsősorban megfigyelésre vitték a kórházba.

Frissítés (11:12):

Négyes karambol az 52-es főúton
Fotó: Pozsgai Ákos

Nem hivatalos információ szerint a kamion kénsavat, akkumulátorsavat és hipót szállított. Egyelőre a balesetei helyszínelők még nem tudták megkezdeni a munkát, mert a területet semlegesíteni kell. 

Frissítés (10:32):

Helyszíni információnk szerint a balesetben tizenegy ember sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. Egy ember elhunyt. Úgy tudjuk a balesetnek négy súlyos sérültje van. A balesethez három mentőhelikopter érkezett. A sérülteket a kecskeméti és a kiskunhalasi kórházba szállították. 

Az egyik balesetet szenvedett kamion eddig ismeretlen vegyi anyagot szállított, amit a katasztrófavédelem speciális vegyvédelmi csoportja biztosít. A tűzoltók légzőmaszkban közelítették meg a szerelvényt.

A helyszínelő rendőrök és tűzoltók is csak védőöltözetben közelíthetik meg a balesetet. Információink szerint többórás útlezárás várható.

 

Frissítés (09:22):

Közúti közlekedési baleset történt az 52-es számú főúton, Szabadszállás térségében 2024. július 4-én 8 óra körül. Az elsődleges információink szerint két kamion, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a főút 27-es kilométerénél. A balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt – írja a police.hu.

Lights,Of,Fire,Trucks,To,Save,Property,And,Lives
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Szabadszállás és Fülöpháza felé terelik. 

Korábban írtuk:

Két kamion és két személygépkocsi karambolozott Izsák közelében, az 52-es főút 27-es kilométerszelvényénél csütörtök délelőtt. 

A baleset következtében két ember beszorult, őket a kecskeméti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járművekből. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett – írja a katasztrófavédelem.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!