Baleset

2023.12.23. 11:00

Öt autó ütközött össze az M5-ösön, többen megsérültek – galériával, frissítve

Többen megsérültek, amikor öt jármű ütközött össze az M5-ös autópályán, Kecskemét határában szombat délelőtt.

Baon.hu

Többen megsérültek az M5-ösön, amikor öt autó összeütközött

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (14.55):

Információink szerint Szeged felé haladtak az autók, amikor a nagy forgalom miatt feltorlódott a kocsisor és egy figyelmetlen sofőr nekihajtott az előtte lassabban haladó járműnek, ezután pedig a mögöttük lévő három autó is összeütközött. Összesen öt autó ütközött, amiben hárman sérültek meg, egy embert pedig a helyszínen láttak el a mentők. Úgy tudjuk hogy az egyik autóban három kutya is volt, az ütközés után az egyik elszaladt a helyszínről, de megtalálták és sikerült megfogni, így nem ütötte el másik autó. A kecskeméti tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, teljes útlezárás mellett dolgoztak a műszaki mentésben, áramtalanítottak és megszüntették a forgalmi akadályt. A baleset miatt hatalmas torlódás alakult ki, az amúgy is nagy forgalmú sztrádán, mert a vendégmunkások is most tartanak haza az ünnepekre.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Öt autó ütközött össze az M5-ös autópálya 101-es kilométerszelvényénél, Kunszállás térségében, a Szeged felé vezető oldalon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, teljes útlezárás mellett dolgoznak a műszaki mentési munkálatokon – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!