Baleset

2023.11.06. 08:28

Négy autó szenvedett ráfutásos balesetet az 5-ös főúton, Kecskemétnél – galériával, frissítve

Egy embert a mentők szállítottak kórházba, amikor négy autó ütközött az 5-ös főúton, Kecskemét határában, a Mercedes gyár mellett.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (10:05):

Úgy tudjuk, hogy Kiskunfélegyháza felől haladt a szürke autó, amikor a feltorlódott kocsisor miatt megállt, de a mögötte harmadikként érkező autó vezetője ezt későn vette észre, és az előtte lévő kocsikat összetolta. Információnk szerint az autókban összesen öten utaztak, közülük egy személyt a mentők szállítottak kórházba. A kiérkező kecskeméti tűzoltók két járművet áramtalanítottak, baleset miatt nagy torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Korábban írtuk:

Négy gépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet az 5-ös főút 92-es kilométerszelvényénél, Kecskemét térségében. Összesen öten utaztak a járművekben, amelyek közül kettőt a kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol forgalmi akadály alakult ki a baleset miatt – közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!