Veszekedés

2023.11.13. 14:28

Konyhakéssel vetett véget a vitának egy kecskeméti nő, börtönbüntetésre ítéleték

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt hétfőn gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította azt a nőt, aki 2 hónappal ezelőtt éjszaka hátba szúrta élettársát.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com /illusztráció

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a kecskeméti nő 2023. szeptember 13-án, este, a belvárosi társasházi lakásuk konyhájában együtt italozott élettársával. Éjfél körül szóváltásba keveredtek, amelynek a vádlott úgy vetett véget, hogy felkapott egy konyhakést és hátba szúrta a férfit. A sérült élettársához a nő hívta a mentőket.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Konyhakéssel szúrta meg párját a kecskeméti nő
Fotó: Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt a mai napon gyorsított eljárásban – az elkövetéstől számított két hónapon belül – bíróság elé állította – írja a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

A Kecskeméti Törvényszék a vádlott bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 3 évre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!