Bács-Kiskun

2023.09.14. 07:49

Katasztrófavédelem: az elektronikus ügyintézés átmenetileg szünetel

Üzemzavar miatt a hivatásos katasztrófavédelmi szervnél a hatósági eljárások elektronikus ügyintézése átmenetileg szünetel.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Üzemzavar miatt a hivatásos katasztrófavédelmi szervnél a hatósági eljárások elektronikus ügyintézése átmenetileg szünetel, ezért az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 27. § (3) bekezdés rendelkezéseinek megfelelően kérjük, hogy új hatósági eljárás kezdeményezését, illetve folyamatban lévő eljárásokhoz kapcsolódó iratokat postai úton szíveskedjenek benyújtani az illetékes katasztrófavédelmi hatósághoz. Az elektronikus rendszerek üzemszerű működéséről soron kívüli tájékoztatást adunk – közölte honlapján BM Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Mint írták: kérdés esetén forduljnak a területileg/helyileg illetékes katasztrófavédelmi igazgatósághoz, vagy kirendeltséghez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!