Kecskemét

2018.07.28. 15:43

Szerszámmal akarta feltörni a bankautomatát a férfi

A nyomozás adatai szerint már korábban is próbálkozott ATM-feltöréssel a 35 éves férfi.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy férfi pénteken 23 óra 15 perckor egy kecskeméti bevásárlóközpontban, egy kézi szerszámgép segítségével ki akart nyitni egy bankjegykiadó automatát. Az üzlet biztonsági őrei megzavarták, ezért a tolvaj menekülni kezdett, de az őrök a helyszín közelében elfogták, és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

Fotó: police.hu

Az egyenruhások a 35 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek. Az eljárás során kiderült, hogy az automatában több mint 28 millió forint volt.

Fotó: police.hu

2018. július 14-én is történt egy hasonló eset Kecskeméten. Ekkor egy áruház falán lévő bankjegykiadó automatát – amiben közel 25 millió forint volt – próbált meg ismeretlen tettes feltörni. A nyomozás során beszerzett adatok szerint a korábbi bűncselekmény elkövetésével is az őrizetben lévő férfi gyanúsítható.

Fotó: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!