Bács-Kiskun

3 órája

Szeles, de napos idő jósolnak péntekre

Cikkünkből megtudhatja, milyen időjárásra kell készülnie péntekre.

Baon.hu

A köpönyeg.hu szerint a reggeli esők keleten is elvonulnak, és napos, gomolyfelhős idő alakul ki. Délután a keleti tájakon elszórtan ismét előfordulhatnak záporok. Az ÉNy-i szél nagy területen lesz erős. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Attractive,Happy,Young,Woman,In,White,T,Shirt,Flying,Hair
Fotó: Shutterstock.com/ illusztráció

Mint írják, kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. A megfigyelések szerint a hidegfrontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is fokozottabb lehet. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság, csökkenhet a teljesítőképességük. A szív-és érrendszeri betegeknél gyorsabbá válhat a szívműködés, emelkedhet a vérnyomás, emiatt is nőhet a vérzésre való hajlam (agyvérzés) és gyakoribbá válhatnak az embóliák, vérrögös elzáródások (szívinfarktus, stroke). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában