Interjú

3 órája

Inge és Lóri A Kísértés után már az esküvőjét tervezi

Az elmúlt hetekben sokan kísérték figyelemmel a TV2 A Kísértés című reality show-ját. A kecskeméti Inge és jegyese, Lóri kapcsolata sokszor ingoványos talajra lépett, de végül együtt távoztak, sőt, azóta már az esküvőjüket tervezik.

Sebestyén Hajnalka

Hartman Ingeboldnak, azaz Ingének saját üzlete van, a Démon Divat Kecskeméten, így onnan is többen ismerhetik őt. Erdélyben, Nagykárolyon született, tízévesen, 2003-ban költöztek Kecskemétre. A Hunyadi Általános Iskola után a Széchenyibe járt idegenforgalmi szakra. Jegyese, Ispanovity Lóránt csak fél éve lakik Kecskeméten. Bácsbokodon született, felnőttként a fővárosba költözött, ahonnan fél éve a hírös városba vezetett az útja.

kecskeméti Inge, Lóri, A Kísértés
A kecskeméti Inge és Lóri a Kísértés szigetén
Forrás: TV2

 

– A műsorban többször elhangzott, fiú- és lánybúcsúként gondoltatok A Kísértés műsorra, ezért is neveztetek be. Bejött a számításotok? – kérdeztük a kecskeméti Ingét.

– Valóban úgy tekintettünk rá, és egyrészt tényleg jó buli volt. Másrészt arra nem is számítottunk, hogy menet közben olyan kérdések is felmerültek, melyre korábban nem kerestük a választ. A műsorban viszont megkaptuk.

– Megérte megjárni a kísértés szigetét?

– Igen, megerősítette a kapcsolatunkat. A tévénézők talán arra nem is gondoltak a műsor nézése során, hogy mi ott extrém környezetben éltünk, teljesen idegenek között. Persze egy idő után kezdtük megismerni egymást, de az nem a való világ volt. Egy teljesen elszeparált környezetben éltünk, se telefonunk, se információnk nem volt a külvilágról. Csak mi voltunk magunk. Ugyanakkor nem kellett a munka vagy bármi más miatt aggódnunk, kedvünkre lazulhattunk, bulizhattunk egy csodálatos helyen.

– Mennyire volt furcsa, hogy a nap 24 órájában be voltatok kamerázva, mikrofonozva?

– Néhány nap után megszoktuk, és már egyáltalán nem volt zavaró. 

– Látszólag végig tartottad magad, talán egyszer, ha sírtál, pedig egy-egy videó után lett volna rá okod.

– Számomra is meglepő volt, mivel elég érzékeny típus vagyok. A villában azonban csak akkor sírtam el magam, amikor egyszer azt hittem Lóri miatt villant ki a Kísértés vörös gömbje. Mint utólag kiderült, valóban miatta. A másik alkalom az volt, amikor a végén búcsúzkodtunk egymástól a villában.

– A Lóri miatt miért villant ki a gömb? Egyik lánnyal se került intim kapcsolatba.

– Azért villant ki, mivel az is határátlépésnek számított, hogy meztelen testtel megérintették. S amikor a csábító lányok masszázst adtak srácoknak, Nikolett meztelen felsőtesttel többször is hozzáért Lóri hátához.

– Hogyan élted meg a fájó szavakat a villában?

– Bár tartottam magam, nagyon fájtak olykor Lóri szavai, nemhiába estek jól Norbi és Jérémy vigasztaló szavai. Szerencsére sikerült mindent tisztázni Lórival a műsor végén. 

– Arról, hogy a másik villában mi történt, ti sem tudtatok teljes részleteket a videóbejátszásokon túl, egészen a műsor közvetítéséig. Amikor megnéztétek, voltak viták?

– Együtt néztük végig. Meg kell vallanom, akadtak nézeteltérések. Valójában, mi is most szembesültünk azzal, hogy mi minden zajlott a fiú és lány villában. A műsort nézve, újabb fájó mondatokat hallottam Lóritól, amit a videóbejátszások alatt nem. Ezen veszekedtünk is, de sikerült mindent tisztáznunk, átbeszéltük a történteket.

– Az utolsó szembesítésnél, maximálisan biztos voltál magadban, hogy Lórival szeretnél távozni a szigetről?

– Igazából nem, de amint odaértem Kasza Tibihez és megláttam Lórit, tudtam, mennyire szeretem és csak őt akarom. 

– Együtt jöttetek a szigetről. Mi történt azóta?

– Januárban volt a forgatás. Amikor hazajöttünk, még jobb lett a kapcsolatunk. Jobban odafigyeltünk egymásra, mintha újra randizni kezdtünk volna. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Lóri áprilisban leköltözött hozzám Kecskemétre, azóta is együtt élünk.

– Tervezitek az esküvőt?

– Igen, a dátum még nincs meg, de azt már tudjuk, hogy egy romantikus környezetben, egy gyönyörű szigeten szeretnénk megesküdni, szűk családi körben.

– Milyen visszajelzéseket kaptál a környezetedből a műsor során?

– A legjobban azon tudtam lemérni a reakciókat, hogy van egy elég nagy Tiktok-követőtáborom. Az első napokban még többen is kifejtették véleményüket, hogy miért kell egy olyan műsorba elmenni, ahol minden a szexről szól. Rövidesen azonban elcsendesedett ez a tábor, mert rájöttek, hogy ez a műsor korántsem erről szól. Romantikus helyen, fiatalok keresték a válaszokat a párkapcsolatukban felmerülő kérdésekre. Persze olykor-olykor voltak ízléses erotikus pillanatok, de pont ettől volt teljes A Kísértés. A végére már mindenki nagyon kedves volt, és szurkoltak nekünk.

– Tartod a többiekkel a kapcsolatot? És ha igen, kivel?

– A mi villánkból minden lánnyal tartom a kapcsolatot és van egy extra meglepi kísértő lány is akivel nagyon jóba lettem, de az szerdán fog kiderülni, mert akkor jelentjük be a közös live-ot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!