Különleges díj

2024.09.10. 19:12

Elismeréssel köszönte meg Nagykőrös Ifj. Richter József szafaripark-tulajdonos munkáját

Nagykőrösiek Nagykőrösért elismerést vehetett át Ifj. Richter József, a Richter Szafari Park alapítója a város polgármesterétől.

Horváth Péter

Különleges elismerésben részesült Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, melyet kivételesen nem cirkuszművészeti teljesítményéért, hanem az ország egyetlen autós szafari parkjának vezetéséért ítéltek oda. Ifj. Richter József, a Richter Szafari Park alapító-tulajdonosa a turisztika területén elért kimagasló eredményéért és Nagykőrös város iránti elkötelezettségéért Nagykőrösiek Nagykőrösért díjat vehetett át szeptember 7-én, szombaton. Az elismerést a nagykőrösi Arany-napokon dr. Czira Szabolcs polgármester adta át részére – írja a szafari park közleményében.

Ifj. Richter József, Nagykőrös, elismerés
Ifj. Richter József
Fotó: Markovics Gábor

– Három évvel ezelőtt kerültem Nagykőrösre, amikor az autós szafari átköltözött Szadáról. Azóta élményparkká bővültünk, hatalmas az érdeklődés és büszkén mondhatom, hogy azt érzem, a nagykőrösiek is magukénak érzik a sikerünket. Sokat jelent számomra a város támogatása, mint mondják, a Safari Park által sikerült felhelyezzük Nagykőröst a hazai turisztikai térképre. Számos arany-díjat nyertem már az életem során artista- és cirkuszigazgatóként, de ez az első olyan elismerés, amit a Safari Parknak köszönhetek. Ezt a díjat olyan emberek kapják, akik sokat tettek a városért. Számomra nagyon felemelő érzés, hogy ilyen rövid idő alatt nekem ítélték ezt a kitüntetést, amelyet a park további fejlesztésével fogok meghálálni – nyilatkozta Ifj. Richter József.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!