Baon podcast

2024.07.11. 17:10

Szeptembertől a világversenyre készül a kiskőrösi szépségkirálynő – podcast

Magyarország Szépe, a kiskőrösi Katzenbach Andrea volt a Rádió 1 Gong Téma című műsorának vendége. A 24 éves szépségkirálynő többek között a versenyre való jelentkezésről, a felkészülésről, és arról beszélt, hogy mennyiben változott meg az élete, mióta a fejére tették a koronát.

Horváth Péter

Az ifjú szépségkirálynő a rádióműsorban elmondta, hogy a casting előtti utolsó napon határozta el, hogy kipróbálja magát, mondván, hogy mindenbe bele kell vágni, amire van lehetősége. A szülők véleményét is kikérte már akkor, amikor fontolgatta az indulást, akik rábízták a döntést. Magára a megméretésre, vele együtt a táborra, és az ottani társaságra is jó szívvel emlékszik vissza szépségkirálynő, ami megfogalmazása szerint pozitív élmény volt.

Magyarország Szépe, a kiskőrösi Katzenbach Andrea
Magyarország Szépe, a kiskőrösi Katzenbach Andrea 
Fotó: Rádió 1 Gong

Megterhelő volt a felkészülés

A döntőbe jutott 15 lány táborban készült a fináléra. Ott négy alverseny volt, és akkor vették fel azokat a videó részleteket is, amiket a nézők a döntőn láthattak. A második hét a próbákról szólt, a táncok betanulásáról, ezért az első hét mentálisan, a második fizikailag jelentett kihívást a napi 8 óra próbával, plusz naponta két edzéssel. Két másik lány is bejutott a legjobb 15 közé Bács-Kiskunból: Csipak Zsuzsanna szintén Kiskőrösről, Geiger Zsanett pedig Csengődről, akikkel korábban is ismerték egymást, és máig tartják a kapcsolatot.

Sok minden változott az életében a győzelem óta.

Andrea elmondta, hogy sok minden változott az életében a győzelemmel. Azóta interjúról interjúra jár, amit nagyon élvez.

Szeptembertől a világversenyre készül

Azt is kifejtette, hogy az előtte álló egy évben fontos feladatok várnak a szépségkirálynőre. Szeptembertől készül a világversenyre, amire új produkciót találnak ki. Mivel Andrea nagyon szeret táncolni, ennek is szerepe lehet benne. Ezenkívül szeretné felfrissíteni az angol tudását, de a nyár még a pihenésé: barátnőivel nyaralást tervez, és fesztiválozni is mennek.

Andrea elmondta, hogy nem tudják még mikor és hol lesz Miss World, vagyis a világverseny, de a tavalyi győztes segít neki felkészülni. Elmondása szerint hasonlóan zajlik, mint a magyar verseny, de sokkal nagyszabásúbb, több résztvevővel.

A Neumann Egyetemen tanult

A szépségkirálynő elmondta, hogy a Neumann János Egyetem kereskedelem és marketing szakán végzett. Azért döntött a marketing mellett, mert mindenképpen gazdasági területen szeretett volna továbbtanulni a középiskola után. Szerinte a marketing sokrétű szak, amivel számos területen lehet továbbhaladni később. Ezenkívül grafikus és webdizájner tanfolyamot is végzett, ezzel kapcsolatban is kipróbálná magát. Elárulta, hogy korábban egy kiskőrösi építőipari cégnél dolgozott marketing koordinátorként.

Az egyetem évei alatt Andrea szeretett Kecskeméten élni, ami szerinte hangulatos, családias város.

Szeret utazni és zenét hallgatni

A szépségkirálynő szabadidejét szívesen tölti a barátaival, de szeret kirándulni, új helyeket felfedezni Magyarországon, vagy éppen külföldön, és bevallása szerint egész nap zenét hallgat. Zenei téren mindenevő Andrea, nincs kedvenc stílusa, de nagyon szereti a rapet, a trapet, a house válfajait. 
Andrea arról is beszélt, hogy a győzelem óta sokan megtalálják a közösségi média felületein, olyanok is, akik maguk is szeretnének indulni később a versenyen és tanácsot kérnek, de szépségápolással kapcsolatos kérdéseket is kap.

Nem keresi görcsösen a párját

A műsorban azt is elárulta a szépségkirálynő, hogy jelenleg szingli. Ennek ellenére nem keresi görcsösen a másik felét, azonban ha valaki eljön az életében, akivel harmonikus a viszonya, akkor nem utasítja vissza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!