Lakás

2024.04.27. 11:26

Önkormányzati szociális bérlakásokra pályázhatnak a fiatalok Halason

Kilenc önkormányzati tulajdonú lakás bérlésére írt ki pályázatot a kiskunhalasi önkormányzat lakástulajdonnal még nem rendelkező fiatalok részére. A pályázatok beadási határideje május 7., kedd 12 óra.

Pozsgai Ákos

Az 1 és 2 szobás lakásokba az alapterületüktől függően 1-2, 3-4, illetve a nagyobbakba 4-5 fős család költözhet – áll a városházi közleményben. 

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A tájékoztató kitér arra is, hogy amennyiben az egy főre jutó havi jövedelem minimum 72.036.- forint, de maximum 160.080.- forint, akkor a szociális alapú bérleti díjat kell figyelembe venni. Amennyiben az egy főre jutó havi jövedelem 160.080.- forintot meghaladja, de a 266.000.- forintot nem éri el, akkor a költségalapú lakbérrel kell tervezni a pályázatra jelentkezőknek.

A pályázatra való jelentkezéshez a nyomtatványok a www.kiskunhaals.hu honlapról letölthetőek, illetve a halasi Városházán a Szociálpolitikai Csoportnál átvehetők. A pályázati nyomtatvány beszerzése és a pályázaton való részvétel ingyenes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában