Celebfigyelő

2024.05.09. 12:42

A lakiteleki modell a bugyijától is megszabadult

Csordás Cintia, lakiteleki fiatal szépség is egyike az idei, egyben első Next Top Model Hungary mezőnyének. A TV2 műsorának legutóbbi adásában a modellek semmit sem bíztak a képzeletre.

Orosz Fanni Flóra

A TV2 Next Top Model Hungary legutóbbi adásában kieső ugyan nem volt, cserébe minden versenyző szó szerint levetkőzte a gátlásait.

modell, Csordás Cintia, celeb, Lajosmizse
Csordás Cintia
Forrás: Csordás Cintia Instagram-oldala

 Már megszokhattuk, hogy hazánk eddigi legszínvonalasabb modell-megmérettetésén a lányoknak alkalomról alkalomra extrém körülmények között kell profi teljesítményt nyújtaniuk, hiszen már az előző, csótányokkal és madárpókokkal való fotózkodás sem volt sétagalopp. A verseny előrehaladtával a modelleknek egyre nehezebb dolguk lesz, viszont úgy fest a legnagyobb félelmét már szinte mindenki levetkőzte: anyaszült meztelenül álltak kamera elé.

A modell teszi, amit tennie kell

Vallják sokan a versenyzők közül, akik alázatosan eleget is tettek a feladatnak, viszont akadt egy-két olyan hölgy, akik minden áron el akarták kerülni a pucér szereplést. Ők kaptak némi enyhítést, viszont a következményeket vállalniuk kell. Csordás Cintia, a lakiteleki szépség sem vette jó néven, hogy volt, aki kibúvót keresett a követelmények alól.

– Az, hogy a bugyit levegyem, számomra is felfoghatatlan volt – mondta a szőkeség. Bár ő maga sem tervezte, hogy minden textiltől megszabadul, a végén mégis büszkén látta viszont magát az igényes akt munkákon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!