Esemény

2024.03.29. 07:00

Elsöprő sikert aratott a kecskeméti húsvétra hangoló program – galériával

Csütörtökön a tavaszi szünet első napján a kecskeméti gyerekek együtt hangolódtak a húsvétra a Széchenyivárosban.

Orosz Fanni Flóra

Elsöprő sikert aratott a kecskeméti Széchenyi István Közösségi Ház előtti Szarvas téren tartott egész napos húsvétra hangoló program. A szervezők hatalmas örömére rengeteg gyerkőc látogatott el csütörtökön a szabadtéri eseményre, ahol mindenki megtalálhatta a kedvére való elfoglaltságot a színes programok között. Az ünnepre hangoló rendezvényt a Széchenyi István Közösségi Ház, a Széchenyivárosért Egyesület, a Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület és a Kecskeméti Vadaskert közös erővel szervezte, a kemény munka gyümölcse pedig a rengeteg mosoly és kacagás volt, amit a gyerekektől kaptak viszonzásul.

Színes programokkal várták a gyerekeket Kecskeméten
Fotó: Bús Csaba

Egész napos állatsimogatóban nyuszik és teknősök várták a gyerekeket, a Csipkefa Zenekarral locsoló verset tanulhattak és népi ütemekre táncolhattak a résztvevők, DJ Gazsó pedig a disco zene ritmusával mozgatta meg a jelenlévőket. A programok közül természetesen nem maradhatott ki a hatalmas népszerűségnek örvendő arcfestés és csillámtetoválás sem, de készültek még tojáskereső versennyel, ügyességi vetélkedővel és kézműves foglalkozással is.

A programokon városunk polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia is megjelent, és természetesen az egyesületek elnökei, Zsámboki Angéla és Gál Zsombor, valamint Szamler László önkormányzati képviselő is a gyerekekkel együtt élvezték a napsütéses közös hangolódást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában