Hirdetés

3 órája

Ismét megrendezték a Lakiteleki Snapszer kupát

Harmadik alkalommal rendezték meg a Lakiteleki Snapszer kupát a közelmúltban a Hungarikum Ligetben. A Lakiteleki Népfőiskola és a Magyar Snapszer Szövetség közös versenyét Lezsák Sándor kezdeményezésére szervezték meg. A Hungarikum Liget célul tűzte ki ugyanis, hogy népszerűsíti és helyet biztosít minden olyan játéknak, amely a közösségépítést szolgálja.

PR cikk

A Kölcsey Házban megrendezett egynapos versenyen Táncsics Péter, a Magyar Snapszer Szövetség elnöke ismertette a játékszabályt az új versenyzőknek, majd ezután a közel ötven – az országból és határon túlról – regisztráló mérte össze tudását és szerencséjét.

A Lakiteleki Snapszer kupa győztese Szabó Gábor (Röjtökmuzsaj) lett. Második helyen végezett Kovács János (Körmend), harmadik lett Dervár Csaba (Kőszeg), negyedik Táncsics Péter (Kőszeg). A Népfőiskolai Hálózat küldötteinek külön versenyét Horváth Tiborné (Mosonszolnok) nyerte meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában