Hírek

2005.04.30. 06:32

Kovács visszakerült a keretbe

Riskó M.

Rangadóra kerül sor a hét végén az NB I-ben: az éllovas Debrecen a negyedik helyen álló, de az idényt még nagy tervekkel kezdő Újpesthez látogat.
A lila-fehérekkel kapcsolatban friss hír, hogy Mészöly Géza vezetőedző visszarendelte az első csapathoz Kovács Zoltánt, akit nem megfelelő hozzáállása miatt három hete irányítottak a juniorokhoz.
– Mészöly Géza közölte velem, hogy ismét a nagycsapattal készülhetek – mondta a Reggelnek a válogatott csatár.
– Ezek szerint a junioroknál olyan teljesítményt nyújtottam, amellyel meggyőztem a vezetőket. Szerintem nem az volt a döntő, hogy rúgtam néhány gólt a tartalékoknál, hanem jó hozzáállásommal kerülhettem vissza a felnőttcsapathoz. Nagyon hiányzott már az öltöző légköre, jó érzés volt újra a fiúkkal edzeni.
Hogy a Debrecen ellen pályára lép-e Kovács, azt egyelőre nem tudni. Elképzelhető, hogy csereként már ezen a mérkőzésen bizalmat szavaz neki edzője, de az is lehet, hogy csak a jövő héten tér vissza az együttesbe.
– Most az a legfontosabb, hogy legyőzzük a Debrecent. Az idény elején sajnos túl sokat számolgattunk, így a debreceniek akkora előnyre tettek szert, hogy már csak matematikai esélyünk van a bajnoki címre – véli Kovács Zoltán.
A Ferencváros, amely kilenc ponttal lemaradva áll a második helyen a Debrecen mögött, ma a Pápa otthonában lép pályára. Ha a Fradi és az Újpest is nyer, akkor a zöld-fehérek újfent közelebb léphetnek az éllovashoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!