Labdarúgás

2 órája

Tiszakécskei LC II.-Kunbaja derbi lesz a hétvégén

A hétvégén a 8. fordulót rendezik meg a vármegyei első osztályú bajnokságban. A kínálatból kiemelkedik TiszakécskeI LC II-Kunbaja rangadó. Szpmbaton öt, vasárnap három mérkőzést rendeznek meg.

Vincze Miklós

Az előző idény zárótabelláját tekintve akár bajnoki döntőnek is beillő mérkőzés következik a vármegyei első osztályban. A bajnoki címvédő Tiszakécskei LC II. ugyanis a tavaly a második helyre befutót Kunbaját fogadja hazai pályán. De az aktuális tabellát tekintve is rangadó ez, hiszen a listavezető fogadja a 3. helyen álló gárdát. A 2. helyen álló Solt a pont nélkül sereghajtó Akasztó vendége lesz. A Soltvadkert kihasználhatná az előtte álló Kunbaja és Solt esetleges botlását, de nem lesz könnyű dolga, ugyanis Kiskunfélegyházára látogat. Az 5, a 6. és a 7. helyet jelenleg három tizenegy pontos csapat áll. Közülük a Baja hazai pályán játszik, a Hartát fogadja, a 6. helyen álló Kalocsa és a 7. Kecel pedig egymással meccsel Kalocsán. A Lajosmizse az SC Hírös-Épet látja vendégül, a Kiskőrös pedig a Jánoshalmát. Az eredményét tekintve kiszámíthatatlan, izgalmas párosításnak tűnik mind a kettő, akárcsak az alsó házi derbi, amelynek keretében a négy ponttal a 14. helyen álló Kecskeméti LC az egy ponttal a 15. Bácsalmást fogadja.

Tiszakécskei LC II., labdarúgás, vármegye I.
Tiszakécskei LC II. gólöröm Baján
Fotó: Pulai Zsóka

SZOMBAT, 15.00:

Vármegye I.: Kecskeméti LC-Bácsalmási PVSE, Bajai LC-Harta SE, Tiszakécskei LC II.-Kunbajai SE, Kiskunfélegyháza-Soltvadkerti TE Soltút, Lajosmizsei VLC-SC Hírös-Ép Egyesület.

VASÁRNAP, 15.00:

Vármegye I.: Kecel FC-Anda Kalocsa FC, Kiskőrösi LC-Jánoshalmi SE, Akasztó FC-Solti FC.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában